Behagelig og velgørende massage i København

04 January 2021
Astrid Pedersen

Vil du gerne gøre noget godt for dig selv? Så bør du unde dig selv en tur til massør på regelmæssig basis.

Hvad kan jeg opnå med massage?

Massage er andet og mere end blot øjeblikkelig velvære. Der er rigtig mange helbredsmæssige fordele ved på regelmæssig basis at modtage en god og dybdegående massage.

Først og fremmest er massage særdeles godt for kredsløbet i kroppen. Når massøren ælter alle kroppens muskler grundigt igennem vil blodtilførslen til disse øges. Samtidig vil udrensning af affaldsstoffer stimuleres, og lymfesystemet vil få nemmere ved at gøre sit arbejde.

En god massage vil på én og samme tid give kroppen en velfortjent pause, og sørge for at den genopbygger sig selv indefra. På den måde kan du fremme restitution for eksempel i forbindelse med heling af sports skader. Du kan dæmpe stress symptomer idet massagen sætter det sympatiske nerve system på stand by. Og du kan slippe af med de smertefulde spændinger og myoser som har en tendens til at opstå når vi til hverdag indtager uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller udfører monotont arbejde.

Kan massage hjælpe med vægttab?

Det lyder næste for godt til at være sandt – men faktisk kan du fremme vægttab med regelmæssig massage. Ved bindevævs massage, fysiurgisk massage eller andre former for dybdegående massage stimuleres som nævnt udskillelse af affaldsstoffer.

Dette vil gøre kroppen bedre til at optage de næringsstoffer som findes i din daglige kost, og du kan samtidig øge din forbrænding. Massagen hjælper kroppen til at slappe af så din nattesøvn bliver bedre, og du derfor er mere frisk i hverdagen. Du kan, med andre ord, får et solidt boost med massage når du gerne vil holde den slanke linje.

Hvor kan jeg få god massage i København?

Hos Kaatsu Massage finder du dygtige uddannede massører som står klar til at give dig en professionel massage. Læs mere på kaatsumassage.dk.