Få hjælp til administration og kontrol af parkeringspladser hos et parkeringsselskab

04 December 2020
Astrid Pedersen

Er du administrator for en boligforening eller for et privat kontorkompleks – og hører der til ejendommen private parkeringspladser? Så ved du sikkert, at der kan opstå problemer med uretmæssig eller hensynsløs parkering.

Du kender sikkert også til de problematikker, som er forbundet med at skulle sikre, at parkeringspladserne udelukkende benyttes af bilister, som har ret til at parkere foran bygningen eller i parkeringskælderen – og at reglerne for parkering overholdes. Derfor er det en god idé at få hjælp fra professionelt hold, og du kan med fordel kontakte et kompetent parkeringsfirma.

Hvordan kan et parkeringsfirma hjælpe mig?

Det kan godt være op ad bakke selv at skulle forestå håndhævelse af de regler, som gælder på parkeringspladserne. Du vil for eksempel typisk ikke selv have hjemmel til at udstede parkeringsafgifter til de biler, som kommer udefra, og som derfor ikke har noget at gøre på ejendommens private parkeringspladser.

Faktisk vil du ikke rigtig kunne stille så meget op på egen hånd, og så er det klart, at uvedkommende ser deres snit til at parkere gratis foran din ejendom. Især hvis den har sin beliggenhed i en by, hvor der er betalingsparkering på veje og gader samt offentlige pladser.

Den eneste mulighed du har for at forhindre dette i at ske, er at hente hjælp hos et privat parkeringsselskab. Med et kompetent parkeringsfirma til at hjælpe med den daglige drift og administration af dine parkeringspladser vil du kunne sikre kunder, medarbejdere og beboere en plads til at parkere deres bil på retmæssig vis.

Du vil hos et parkeringsfirma som UnoPark kunne få adgang til selv at kunne udstede og tilbagekalde parkeringstilladelser – såvel midlertidige som permanente. Og så vil UnoPark altid stå til rådighed, når det handler om parkeringsvagter.

Hvis du ønsker at høre mere om en stærk og fleksibel parkeringsløsning fra UnoPark, kan du altid kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden https://unopark.dk/.