Find et skarpt tilbud på gulvafslibning online

31 January 2021
Astrid Pedersen

Ingen gulvtyper har så megen levende charme og sjæl som et ægte trægulv. Når gulvene i et hus eller i en lejlighed er belagt med ægte træværk vil denne bolig altid fremstå mere helstøbt i sit udtryk end en bolig med gulve af cement, beton, linoleum eller sågar syntetisk klik parket i træ laminat. Og så vil boligen som regel også ganske per automatik være mere værd.

Trægulvet – et aktiv for din bolig

Alle ejendomsmæglere kan nemlig berette om hvor stor en søgning der er på huse og lejligheder forsynet med ægte trægulve – især de originale af slagsen.

Hvis din bolig stadig er forsynet med det samme trægulv som blev lagt da bygningen blev opført kan du betragte dig selv som værende særligt heldigt stillet. Et originalt trægulv vil nemlig typisk holde en temmelig høj standard og en solid kvalitet. Og så vil det i sagens natur passe perfekt til boligen.

Pas godt på dit trægulv

Derfor er det en rigtig god idé at værne om det smukke trægulv således at det altid vil fremstå sundt og intakt. Hvis dit trægulv er behandlet med sæbe eller olie handler det om at pleje træværket som det sig hør og bør gennem hyppig og grundig vask med enten oliesæbe eller sæbespåner.

Dette er den eneste måde hvor på du kan vedligeholde og genopbygge den beskyttende hinde af olie eller sæbe som blev grundlagt ved gulvets seneste behandling. Er denne hinde først gået tabt kan den ikke genskabes ved almindelig gulvvask – og gulvet vil ikke blive pænt og skinnende igen uanset hvor meget du end skurer og skrubber.

Genskab dit flotte trægulv med en professionel gulvafslibning

Du behøver dog ikke at fortvivle. Dit smukke og charmerende trægulv er nemlig sjældent mere end en gulvafslibning væk. Og en sådan kan du få hos din lokale gulvmand – læs mere om gulvafslibning her.