Skal du snart købe nye vinduer? Så vælg en klassiker!

25 January 2022
Lærke L. S. Christensen

advertorial

Derfor er dannebrogsvinduet en ægte klassiker

Du kender måske allerede det populære dannebrogsvindue. Hvis ikke på navnet, så måske på det helt særlige udseende? Det ikoniske navn kommer fra inddelingen af vinduet, som gør, at det ligner det danske flag. Dannebrogsvinduet er inddelt i to felter, hvoraf det øverste felt er kvadratisk, mens det nederste felt er aflangt.

Tilsammen danner det hvad man på fagsprog kalder et ”fag”. Har et vindue således to fag og fire ruder, så lever det op til det velkendte udseende, der kaldes et ”dannebrogsvindue”.  

image

Skal du snart udskifte dine vinduer?

Du har nok allerede bemærket, at det kan være en yderst vanskelig opgave at skulle udvælge vinduerne til sin bolig. Hvor nogle er mere energivenlige, er andre er måske lettere i vedligeholdelse. Ydermere er størrelsen også helt essentiel, fordi du skal være sikker på, at du får det helt rigtige lysindfald i din bolig. Dertil er det også vigtigt, at vinduets udtryk passer med din boligs arkitektoniske stil og stemning.

Et dit hus helt nyt, kan du med fordel vælge dannebrogsvinduer. På denne måde kan du tilføre charme og nostalgi, ved at tilføje et traditionelt element, til noget der ellers er helt moderne og dugfriskt. Er dit hus derimod af ældre dato, og trænger til en opdatering, så kan du bevare husets sjæl, med helt nye dannebrogsvinduer.

Tre grunde til at du skal vælge dannebrogsvinduer

Er du allerede helt forpustet over alle de ting, som du skal have for øje, når du skal vælge vinduer til dit hus? Her er tre gode grunde til at vælge dannebrogsvinduer:

  1. Dannebrogsvinduet passer til alt fra det lille og fine byhus, til den store og flotte villa
  2. Mange nyproducerede dannebrogsvinduer er energivenlige, på trods af deres traditionelle ydre
  3. Dannebrogsvinduer er høje sammenlignet med andre vinduestyper, hvorfor du kan forvente masser af lys indendørs.