4 måder du kan vælge en dobbelt altandør på

02 February 2022
Cecilie Mortensen

Står du til at skulle vælge en ny dobbelt altandør til din bolig? Så kommer der her 4 gode råd, du kan følge, hvis du vil ende med den helt rette. For en altandør er trods alt en, der oftest kun købes en gang i livet. Derfor skal du selvfølgelig også have fingrene i en, du bliver glad for. 

Vælg en dobbelt altandør på disse 4 måder 

1. Start med at søge efter altandøre online

Step 1 er, at du søger efter dobbelt altandøre online. På den måde kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over de døre, der er på markedet. Og herefter kan du vælge et par firmaer, du vil kigge mere på – for du skal selvfølgelig se nærmere på de forskellige firmaers sortiment. Du kan eventuelt finde inspiration hos Klarfönster, som sælger bl.a. altandøre.

Dubbel altandörr

2. Hvordan skal din dør se ud? 

Step 2 er, at du forholder dig til, hvordan din altandør skal se ud. For det er selvfølgelig et must, at den passer som smurt til din bolig – både indefra og udefra. 

3. Skal din dør være vedligeholdelsesfri eller ej?

En tredje må du kan vælge en altandør på, er ud fra, om den skal være vedligeholdelsesfri eller ej. Du finder nemlig døre i materialer, der nærmest ikke kræver noget af dig. Hvis du derfor allerede ved, at du ikke får prioriteret tiden til vedligeholdelse, så er denne variant et perfekt match. 

4. Hvad må altandøren koste? 

Step 4 er, at du forholder dig til, hvad din dør må koste. For mon ikke du har et særligt budget, du skal holde dig til, når du køber en dør. Her er det selvfølgelig en fordel, hvis du kan købe den af et firma, hvor du du får en altandør af høj kvalitet, men til en god pris – som f.eks. er tilfældet, når du handler hos Klarfönster.