Gulvafslibning i Greve – find professionel gulvsliber online

12 April 2019
Astrid Pedersen

editorial

Et ellers sundt og intakt trægulv kan hurtigt komme til at fremstå skadet og ødelagt. Almindeligt, dagligt slid, kombineret med mangelfuld vedligeholdelse, kan få selv det mest massive trægulv til at se ud, som om det fejler noget alvorligt. Dette er rigtig synd, især fordi det ofte betyder, at trægulvet må lade livet til fordel for et gulv af en mere slidstærk (og mindre vedligeholdelseskrævende) art.

Mange vælger at lade deres trægulv fjerne, eller dække over med en anden gulvtype, for eksempel linoleum, klik parket eller epoxy. Hvor disse gulvtyper ganske rigtigt er mere rengøringsvenlige, og samtidig ikke så hurtigt begynder at udvise tegn på slitage, mangler de trægulvets charme og personlighed. Og intet kan måle sig med fornemmelsen af at betræde et ægte trægulv, når man er på bare fødder eller i strømpesokker – hvilket de fleste foretrækker i deres hjem.

Dit trægulv kan blive flot igen med en grundig gulvafslibning

Hvis dit trægulv er blevet så slidt i overfladen, at det kun kan reddes ved en gulvafslibning, vil det primært vise sig derved, at det er umuligt at få til at synes rent og pænt. Uanset hvor hyppigt – og hvor grundigt – du skrubber og skurer, vil gulvets overflade fremstå snusket og snavset. Grålige slidspor fra nedtrådt snavs og skidt vil give gulvet en uensartet fremtoning, og spildte væsker, som er suget ind i træværkets udtørrede fibre, vil ydermere bidrage til dette ucharmerende look.

Sidst, men ikke mindst, vil et slidt trægulv være ekstra tilbøjeligt til at danne splinter i overfladen, hvilket kan ødelægge dine strømper og sokker. Og har du kraftigt lysindfald fra dine vinduer og altan døre, kan solens falmende stråler have en gulnende effekt på det før så smukke og lyse trægulv. Alle disse aldringstegn og overfladiske skønhedspletter kan til alt held fjernes ved en gulvafslibning.

Du kan læse mere, og få et godt tilbud på en gulvafslibning, hos gkservice.dk