Derfor skal du vælge dansk design!

20 October 2019
Pernille Skovgaard

editorial

Der findes en uudtømmelig liste af gode grunde til at vælge et designermøbel i høj kvalitet fremfor pap og plast uden sjæl og hjerte og med kort levetid. Designermøbler koster – naturligvis! – lidt mere, og mange mennesker vælger derfor at investere i et eller to møbler ad gangen. Er du i en sådan situation, så skal du selvfølgelig gøre dig nogle overvejelser inden.

I dit hjem har du møbler, du bruger hver eneste dag, og ofte flere gange; en lænestol, en spisestol, en sofa, en lampe. Nogle af disse tager også megen plads i din indretning, det være sig eksempelvis spisebords,- og stole, der for det meste er den centrale del af et køkkenalrum, ligesom sofagruppen udgør stuens hjerte. En lænestol kan være med til at skabe sammenhæng i et rum, og få kabalen til at gå op. 

Det kan derfor være en idé at lede efter et af ovennævnte møbelelementer hvis du ønsker at dit hjem allerede ved et første kig skal vidne om  værdsættelse af kvalitet og æstetik.

Som allerede skrevet, så er et designermøbel ikke blot et køb – det er en investering. Du kan være sikker på, at møblet holder længe; det er solidt håndværk, der er modstandsdygtigt og tåler brug i mange år. Desuden kan det – hvis der er ønske herom – altid videresælges eller gives i gave.

Hos danske designklassikershop.dk kan du gå på opdagelse i deres brede sortiment af det skønneste danske design. Blandt superstjernerne er det kvindelige ikon, Nanna Ditzel, der står bag en lang række af de største både lands,- og verdenskendte succeser.

Se eksempelvis den vidunderlige stol, “Trinidad”, der er en af hendes største kunstværker. Det er en moderne klassiker, karakteristisk, let og legende.

Den dygtige indretningsarkitet Lotte Wedel Storm har i 2011 opdateret stolen, og den fås nu i 10 nye farver.

Besøg https://designklassikershop.dk/shop/frontpage.html eller den fysiske butik og find dit nye yndlingsmøbel!