Opbevaring og værksted på dit bådeværft Sønderborg

16 February 2020
Astrid Pedersen
Opbevaring og værksted på dit bådeværft Sønderborg

Går du og overvejer at anskaffe dig en båd? Så kan du glæde dig til mange timers underholdning, hygge og eventyr. Der er få ting så inspirerende som at se sit land fra søsiden. Med en båd får du ganske anderledes oplevelser, end du ville få på en hotel ferie eller med en campingvogn.

Du har med en lækker og sejldygtig båd transport og indkvartering i eet – på den sjove og spændende måde. Dine børn vil elske at tilbringe tid på de smukke fjorde og ved de hyggelige redpladser rundt omkring i Danmark. Og selv om I ikke skal på togt, kan båden stadig benyttes til overnatning, mens den ligger i havn, og dermed udgøre rammen omkring en hyggelig weekend med grill og bølgeskvulp.

Det kræver blot, at du har en god bådplads til opbevaring af båden. Og en sådan finder du hos et bådeværft.

Hvor finder jeg det bedste bådeværft i Sønderborg?

Hvis du ønsker at placere din båd i naturskønne og idylliske omgivelser, er det oplagt at finde et bådeværft på Als. I bunden af den smukke Als Fjord finder du Augustenborg – og her har MJ Værft Augustenborg til huse. Hos MJ Værft Augustenborg finder du nogle af Danmarks lækreste og bedst udstyrede bådpladser.

Med en bådplads hos MJ Værft Augustenborg har du ikke alene adgang til velholdte faciliteter så som vaskerum, bad og toilet – du får også separat strømudtag og rindende vand til din båd, mens den ligger for red. Skal båden repareres, forefindes der hos MJ Værft Augustenborg såvel faciliteter i form af et veludrustet værksted som dygtige medarbejdere, som kan deres kram. Og ønsker du opbevaring af båden på land i vinter halvåret, kan MJ Værft Augustenborg også hjælpe med enten aflåst udendørs areal eller fuldt isoleret og tempereret lagerhal.

Du kan læse mere om dit bådeværft i Sønderborg på mj-vaerft.dk