Derfor skal du ikke træde på gulvet i Svendborg efter en efterbehandling fra en gulvsliber
Du er nok blevet rådet til, hvis du har et gulv i Svendborg, der skulle slibes ned, at du huskede at tilvælge den rette efterbehandling, der passede til din trætype på gulvet samt det udtryk, du ønskede at give gulvet.
Men her er det også vigtigt at lytte til de råd, som gulvafsliberen med største sandsynlighed vil komme med, og som du eventuelt kan læse dig til, at man skal give den efterbehandling lov til at virke, sætte sig og hele gulvet.
Og hvorfor så det?
Lad os tage et eksempel, som du nok kender fra egen krop.
Du har fået et blødende sår på kroppen, så du sætter et plaster på, og det plaster tager du jo ikke af, før der i hvert fald er begyndt at komme skorpe på såret.
Muligvis kan du tage plasteret af, eller det falder af af sig selv, men så vil det nok tage lidt ekstra tid, inden såret heler igen, men det dummeste ville helt klart være, hvis du begyndte at gnide og gnubbe ved såret.
Det lyder helt kontraintuitivt, ikke sandt?
For det ville jo gøre virkelig ondt at gøre.
Sådan er det også med et trægulv.
Når man lige har slebet det ned, så ser det måske flot ud, men det er faktisk lidt som at betragte som et åbent sår.
Derfor vælger man at bruge en efterbehandling blandt andet, men her er det ikke kun som beskyttende plaster, men også som en fernis, der giver lys i i rummet eller et andet udtryk.
Og hvis det skal have lov til at virke grundigt nok, så skal man ikke vade direkte ind på gulvet, lige efter det er lagt. Heller ikke en time senere, men helst flere timer senere, og skal du være på den helt sikre side, så skal du næsten vente til dagen efter.