Angående husdyr ved gulvsliber i Odense

07 September 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Som det første er det klart, at kæledyrene ikke skal gå i vejen, mens en gulvafsliber udfører sit arbejde i Odense, men der foreligger også andre ting, man kan have undren over i forbindelse med husdyrene og gulvafslibning.

Folk spørger nemlig, også dem i Odense, om ens trægulve kan holde til, at man har husdyr derhjemme?

Dem, der har husdyr og trægulve derhjemme, vil vide, at det kan man sagtens, men der er nogle forholdsregler man kan gøre sig, når man både bruger gulvet i det daglige, og når man skal udført en gulvafslibning.

Lad os tage det sidste først.

Ved en gulvafslibning skal man, udover at holde dyrene væk, mens der arbejdes, vælges en tokomponent lak, når man vælger den efterfølgende efterbehandlingen til gulvet, når gulvafslibningen er afsluttet.

Denne holder bedre til, at for eksempel katte og hunde går og løber henover gulvet og måske har de lange kløer fremme, som de kan kradse i gulvet med utilsigtet, fordi man ikke lige husker jævnligt at klippe deres kløer.

Heldigvis er det ikke i trægulve, at for eksempel katte vælger at flænse deres kløer i for det meste, så her er man heldig.

Men man skal dog huske på, at kæledyrene ikke må hverken gå eller løbe ind på gulvet, når lakken er ved at sætte sig. Den skal have den nødvendige tid til at sætte sig, så den kan virke fuldt ud.

Bagefter kan man også gøre sit til, at gulvet kan holde til, at man har dyr derhjemme.

Man kan efter bedste evne opdrage dem til ikke at løbe rundt på gulvet og dreje rundt pludseligt, så der kommer ridser i gulvet og andet.

Men ellers er et gulv jo til for at blive brugt, så hold ellers øje med gulvets tilstand og bestil en ny gulvafslibning i Odense, når tiden er ved at være moden til det.