Beregn plads til plakater forud

26 November 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man skulle ikke mene, at der er nogen grund til at måle op, om man har plads derhjemme til en plakat, før man køber den, medmindre man er ude i nogle overdimensionelle plakater, der fylder en hel væg, at man vil have en bannerreklame fra en butiksfacade eller lagt tapet med mønster på ens væg.

Men det er netop den fejl, som mange mennesker alligevel begår, for det kan både have at gøre med, at man køber for mange plakater, fordi man bliver inspireret på stedet – som at handle ind på tom mave – eller bare falde over nogle gode tilbud på plakater. 

Det kan være et hyggeligt sted som her, hvor man kan købe dem over nettet og ikke skulle ud i en butik: 

https://vissevasse.dk/collections/vissevasse-plakater

Det kan jo blive et problem i sig selv, hvis man ikke aftaler med dem, hvor plakaterne skal hænge, om man vil have det ønskede motiv, men er der heller ikke plads, så ender man måske med at gemme dem – og glemme dem.

Overvej pladsen ved plakater

Også selvom man måske skal have plakaterne hængende i et privatværelse, og det ikke er til deling med andre i fælleslokaler, så er det smart lige at snakke om motiv og ophængning forud.

Man kan jo netop risikere, at man ikke har plads på væggen, fordi der hænger meget andet allerede, og man gerne vil have noget mellemrum og luft mellem det ophængte.

Og man nænner ikke at tage noget af det ned, og så ender man måske netop med at skulle give ens indkøbte plakat(er) væk, sende den retur eller smide den/dem ud – og det ville da være synd og skam, hvis det virkelig er et spændende motiv, der er på den.

Man bør i den sammenhæng også lige tale om, hvordan man hænger den op, så man ikke ødelægger væggen, plakaten eller andet ved ophænget.