Bestil godkendte cykelhjelme online

02 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal du i gang med at cykle mere i det kommende år – for økonomiens, klimaets og din egen sundheds skyld? Så bør du investere i en rigtig god cykel som kan bringe dig sikkert rundt. Og i den forbindelse må du endelig ikke glemme cykelhjelmen.

Hvorfor er det vigtigt at køre med cykelhjelm?

Hvert år kommer tusindvis af danskere til skade i trafikken, og en stor del af disse får varige men af deres uheld. Som cyklist er man særligt udsat idet man får det første har en skrøbelig balance på den tohjulede, for det andet færdes på vejen blandt de hårde trafikanter.

Der skal ikke så meget til før man oplever et styrt som potentielt kan være meget farligt. Og har du ikke beskyttet dit hoved kan du risikere at skulle leve med følgerne af et uheldigt styrt.

Du kan for eksempel risikere at få en grim hjernerystelse. Det lyder måske ikke af så eget, men faktisk kan senfølger efter en hjernerystelse være direkte invaliderende. Mange danskere lever med konstante hovedpiner, kronisk træthed, koncentrations besvær og depression som konsekvens af en hjernerystelse. Og dette kan få indflydelse på såvel dit arbejdsliv som dit privatliv.

Du kan også risikere kraniebrud eller indre blødninger i hjernen, med hjerneskade til følge. Og derfor er det smart at investere i en solid og godkendt cykelhjelm.

Hvor kan jeg købe en billig cykelhjelm?

Den gode nyhed er at en sikker cykelhjelm ikke behøver at stå dig i en mindre formue. Selv om du ikke kan sætte pris på dit hoved er det alligevel rart ikke at skulle betale spidsen af en jetjager for en cykelhjelm.

Hos Cykelhjelm.dk kan du finde et stort og velassorteret udvalg af billige cykelhjelme fra anerkendte producenter. Klik ind og se dem alle i den online shop på Cykelhjelm.dk.