Bliv en bedre rytter med ridetimer på lokal rideskole

06 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Vil du gerne lære at ride helt fra bunden, eller ønsker du at genoptage din barndoms eller ungdoms fritidsaktivitet med hestene i fokus? Så bør du tilmelde dig rideundervisning hos en lokal rideskole.

Selv om du er ude over din første ungdom vil du kunne få rigtig meget ud af ridetimer. Dette gælder uanset om du rider på din helt egen hest, har part i en hest eller en pony, eller må låne dig frem.

Hvor finder jeg en god lokal rideskole i Haderslev?

Hvis du leder efter en rideskole i nærheden af din bopæl bør du gå efter en rideskole med gode faciliteter, drevet af stærke og kompetente kræfter. I Haderslev finder du Rideklubben Møllen, som driver rideskole i det velrenommerede og ansete Ridecenter Møllen.

Ridecenter Møllen besidder mange gode faciliteter som for eksempel et rummeligt ridehus og flere store udendørs ridebaner. Ridecenter Møllen har sin beliggenhed tæt på smukke natur områder som indbyder til skønne rideture når vejret er til det.

image

Som medlem af Rideklubben Møllen får du mulighed for at benytte centerets faciliteter, lige som du kan booke ridetimer gennem klubben. Disse kan foregå som privat rideundervisning på egen hest eller pony, eller som hold undervisning på en af de til klubben hørende skoleheste.

Få flere fordele med et medlemskab af Rideklubben Møllen

Rideklubben Møllen er en rideklub med en tradition for at lægge vægt på det sociale såvel som på det faglige og det ride tekniske. Derfor vil du gennem dit medlemskab af Rideklubben Møllen få mulighed for at socialisere med de øvrige medlemmere i forbindelse med eksempelvis stævner og andre arrangementer. Og du vil kunne få inspiration til din egen ridning fra mere erfarne ryttere samt til klubben knyttede beridere og instruktører.

Du kan læse mere om Rideklubben Møllen, og kontakte berideren eller administrationen direkte, via hjemmesiden rideklubben-moellen.dk.