Bliv god til Excel og giv dig selv bedre kort på hånden til jobsamtalen

08 January 2020
Emilie Jacobsen

editorial

Når du leder efter et arbejde, er det vigtigt, at du giver dig selv de bedst mulige kort på hånden. Derfor er det også værd for dig at se på, om der er nogle kurser, som du skal tage, for at kunne opkvalificere dig selv. Dermed vil du have flere af de kompetencer, som en kommende arbejdsgiver efterspørger, og det vil derfor være nemmere for dig at få et job, fordi du ikke først skal til at lære det hele, når du starter i jobbet. 

En af de færdigheder, som der er mange arbejdsgivere, der efterspørger, men som du måske ikke lige mestrer, er programmet Excel. Det er et program, der gør det nemt at føre statistik og holde styr på en stor mængde af tal. Det er derfor brugbart i en lang række forskellige former for jobs. 

Selvom Excel er meget brugbart, er det ikke sikkert, at du bare lige får kastet dig ud i at lære det på egen hånd. Måske har du svært ved at finde ud af det. Måske har du svært ved at finde tiden til det. I begge tilfælde er det en stor hjælp for dig, at du tager et kursus. 

Der findes en række forskellige steder, hvor du har mulighed for at tage et Excel kursus. Et af de steder, hvor de har virkelig mange forskellige kurser, som du kan vælge imellem, er hos kursusvirksomheden 4d. De har både kurser, hvor du lærer at bruge Excel helt fra bunden, og kurser, hvor du lærer en speciel funktion i Excel. Det kan for eksempel være, at du gerne vil søge et job, hvor du ved, at du kommer til at skulle kunne programmere i Excel. 

Både når du er jobsøgende, og når du er i job, er det oplagt for dig, at du sørger for at opkvalificere dig selv, så du er parat til at klare udfordringerne i dit nuværende eller kommende job. Læs mere på https://www.4d.dk/kurser/office/excel