Boligadvokat priser – hvordan finder du god køberrådgivning til en billig pris?

12 March 2018
admin

editorial

Uanset om du er førstegangskøber, eller du har erfaring med boligkøb, så er det en fordel at hyre en boligadvokat til at give dig køberrådgivning og gennemlæse alle dokumenter, før du underskriver købsaftalen. Dermed kan du undgå at foretage et fejlkøb, som kan koste dig dyrt. God køberrådgivning kan godt fås til en favorabel pris, så du skal egentlig bare kaste dig ud i det og søge efter boligadvokat priser online.

Målrettet søgning efter billige boligadvokater online

Du kan bl.a. sammenligne priser på forskellige boligadvokaters hjemmesider, hvor priser og ydelser godt kan variere, men hvor du kan danne dig et indtryk af prisniveauet. Går du målrettet efter den billigste boligadvokatpris, så kan du f.eks. søge efter de boligadvokatfirmaer, som tilbyder boligpakker til en fast lav pris. Dermed er prisen givet på forhånd, og der er ingen skjulte gebyrer eller ekstraregninger. Du betaler kun, hvis bolighandlen gennemføres.

Lave priser på boligpakker

Boligpakker er skræddersyet på en måde, så de passer til forskellige typer af boligkøb. Så hvad enten du er ved at købe hus, andelsbolig, ejerlejlighed, projektbolig eller sommerhus, så kan du helt sikkert finde en boligpakke, der passer til netop din situation. Et meget godt eksempel er eBoligadvokat.dk, der tilbyder boligpakker i prisniveauet 4.500 – 6.750 kr. inklusiv moms. Boligpakken indeholder køberrådgivning og en gennemlæsning af alle de mange dokumenter, og når advokaten giver grønt lys, så er det trygt at underskrive købsaftalen. Du får også hjælp til skødeskrivning, tinglysning og refusionsopgørelse, og boligadvokaten står desuden for korrespondancen til banken, mægler og sælger.

Hvad er eller vigtigt når du vælger boligadvokat?

En billig boligadvokat skal selvfølgelig også helst være så kompetent som mulig og være tilgængelig. Hos eBoligadvokat.dk har de fokus på både at være tilgængelige for kunderne telefonisk, online og ved personligt fremmøde, og så tilbyder firmaet en sagsbehandlingstid på 24 timer, hvilket er en fordel for dig – især hvis bolighandlen skal gå stærkt.