Kender du det med, at du skal vaske en helvedes masse tøj, men du har ikke ligefrem tiden til at sortere det hele, fordele det i farver, bruge det rette vaskemiddel etc – og da slet ikke at følge hver vaskeanvisning til punkt og prikke ved hver genstand.

Det er jo klart, at hvert stykke tøj er blevet lavet fra producentens side med nogle anvisninger, der skal gøre, at du kan bruge det længst muligt ved også at følge disse vaskeanvisninger, men de har også gjort det med kærlighed for deres produkter.

Som privat person har man som det første ikke tid til al den farvesortering med videre, og skulle man vaske det hele enkeltvis, så ville det slide på miljøet i en gigantisk forstand, hvorfor man vælger at vaske få gange og tage meget med.

Resultatet bliver desværre, at nogle ting krymper, noget bliver misfarvet, og måske nåede man ikke lige at tømme alle lommerne forud…

Men man overlever, for man kan heldigvis køb billigt tøj mange steder, og det dyreste tøj gemmer man væk og husker at vaske separat ved de særlige lejligheder. Måske ejer man endda i forvejen så meget tøj, at man kan klare sig uden visse dele af det.

Med en magic wand som sexlegetøj er det dog de færreste, der ligger inde med mange af den slags, og selvom tøj jo er noget, der kommer tæt på ens krop og skal bruges meget nært kroppen, så skal det ikke ligefrem indføres i ens intime dele i samme omfang.

Derfor er det virkelig nødvendigt her, at man husker at bruge de rette rense- og vaskeanvisninger hver gang, når det skal rengøres, som gerne skal være efter hvert brug.

Man kan risikere at bruge en del af miljøets ressourcer på det, men hellere det end at man skulle ende med at få en sygdom eller bakterier ind i sig.