Det er tid til at finder nye badmintonketchere

26 July 2020
Anders Lundtang Hansen

Du indser, at det er ved at være tid til at støve dine evner som badmintonspiller af igen, fordi du egentlig fandt det sjovt, da du gik til det for nogle år siden, og du savner at have en hobby igen – plus: det er sundt for kroppen.

Så du leder alle vegne efter at finde den ketcher, du brugte i sin tid, for den var jo egentlig ret så dyr, men kvaliteten var da heldigvis også derefter, så den burde da du endnu.

På loftet er den ikke, i kælderen er der heller ikke bid, men så langt om længe ude bagerst i haveskuret får du øje på den, hvor den er falmet ind sammen med alle de andre ting, der egentlig burde være blevet smidt ud, men som du aldrig har fundet tid til.

Lad os bare sige det, som det er: Dens velmagtsdage er for længst ovre, og den er bedst tjent med at blive smidt ud, da det ikke kan betale sig for dig eller den at reparere den.

Men nu havde du lige sat næsen op efter at spille badminton igen, og det lå lige til højrebenet, at du kunne spare penge ved i forvejen at have en ketcher.

Fortvivl ikke: for selvom din yndlingsketcher måske er klar til pension, så kan du sagtens finde billige badmintonketchere, der kan yde samme kvalitet til sporten, som du plejer at kunne lide den.

Og, ja, vi skrev ketchere i flertal, for nu om dage har man mulighed for at lave den slags relativt billige, så man kan sælge dem derefter, men hvor kvaliteten stadig er i top.

Så kan du sagtens regne med, at du ender med at finde en ny ketcher, der kan gå hen at blive din yndlingsketcher, så du kan begynde at spille sporten igen.