En dør er et godt sted at mødes

27 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er en del fordele ved at mødes ved en dør, og det gælder både, hvis man skal mødes ved døren indenfor eller den samme dør eller en anden udenfor.

Hvis man ikke ved, hvad det er for en dør, man skal mødes ved, så kan man sige, det er en, der ligner dem her: https://klarwindows.co.uk/external-doors/doors-with-sidelights .

Men det kan være hele familien, som der skal samles og ud af døren, hvor hver person har sine gøremål og ting, der skal pakkes, inden man er klar til at drage ud.

Så aftaler man, at man mødes ved hoveddøren, når man er parat, så man kan indikere, at nu er der ikke mere, man skal nå, inden man er klar til at smutte.

På den måde kan man også signalere til andre i hjemmet, at man står til rådighed til at hjælpe med at pakke eller gøre andet, der skal laves.

dør

Det hjælper at mødes ved en dør

Men det kan også være udenfor på den anden side af døren, man mødes, men det er bedst at gøre, hvis det er godt vejr.

Omvendt kan det også være, at man skal besøge nogle mennesker ved et hjem, men man skal ikke indenfor, da man skal hurtigt videre, eller man bare har aftalt, at man smutter videre, med det sammen, når man mødes.

Så fremfor at gå ind ad døren, så venter man bare udenfor som aftalt, indtil den eller dem, der er indenfor, kommer ud og er klar til at tage videre.

Man kan signalere, at man er der ved at banke eller ringe på, men hvis det forstyrrer andre i husstanden, så er det måske smartere, hvis man bare sender en SMS aller andet om, at man er parat til at komme videre.

Du kender måske en anden anledning, hvor det er smart at mødes ved en dør?