Er et kontant lån noget for dig?

21 April 2021
Mathias Nielsen

Nogle gange er der ting, som man gerne vil have, der er billige. Det kan for eksempel være en sodavand. Andre gange er de ting, man gerne vil have meget dyre. For eksempel en motorcykel. Selvom det aldrig er en dårlig idé at spare op til at købe de ting man godt vil have, så kan du risikere at skulle spare op i meget lang tid, hvis det er en større ting du går og ønsker dig.

For mange af os er privatøkonomien skruet sådan sammen, at vi har en masse faste udgifter hver måned, som æder størstedelen af vores indtægter når vi får løn. Så pengene ryger til ting som husleje, el, vand og varme, forskellige medlemskaber og så videre. Hvis du er i gang med at spare penge sammen, så er det kun de resterende penge efter alle regningerne er betalt, der er at arbejde med. Og det kan betyde, at det kommer til at tage rigtig lang tid og spare op.

Men så kan det være, at et lån er en god løsning.

Kom hurtigere derhen, hvor du gerne vil med et kontant lån

Som et alternativ til at spare op i lange tider, kan du vælge at tage et kontant lån, for eksempel et Ikano lån hos Ikano Bank. Dermed behøver du ikke først at spare op, men kan derimod efterfølgende betale af på lånet. Det er en løsning, som er meget populær og det er især en fed løsning for dem af os, der er lidt utålmodige.

Du skal blot være opmærksom på, at det er vigtigt, at du har økonomisk råderum til at betale pengene tilbage igen som aftalt med banken. For hvis ikke du kan betale som aftalt, kan det ende med at få slemme konsekvenser for dig rent økonomisk. Men ring til banken og få en god snak om det.