Få flotte og velholdte trægulve igen

07 September 2019
Michelle Løhde Nielsen

editorial

Bor du i Nyborg, og er dit trægulv efterhånden ved at se gammelt og trist ud? Efter mange års brug er det helt normalt, at det begynder at kunne ses på gulvets udseende – især hvis du har husdyr eller små børn. Heldigvis findes der dog en nem løsning til at få flotte og velholdte gulve igen, som holder i mange år frem. 

En professionel gulvslibning gør underværker for dit gulv 

Den mest anvendte metode til opfriskning af trægulve er gulvslibning. Her får du nemlig dit gulv til at se ud som ny igen. Måske tænker du, at gulvet skal høvles, men det er sjældent nødvendigt  – og det tærer ofte mere på gulvet. Selvom dit gulv har synlige ridser, og lakken er ved at være slidt igennem, så er det stadig nok med en gulvslibning.

Vær sikker på et flot resultat der lever op til forventningerne 

Du kan godt selv slibe dine gulve, men hvis du ikke er helt sikker på, hvad du laver, så kan det hurtigt bliver en alt for dyr løsning og et ærgerligt resultat. Hvis du gerne vil være sikker på et flot resultat, der lever op til forventningerne, så skal du have fat i et professionelt firma, der kan klare opgaven for dig. 

Et professionelt gulvfirma med masser af erfaring 

GulvKanonen er et dygtigt og professionelt gulvfirma, der efterhånden har slebet mange gulve gennem tiden, og de ved derfor, hvordan det skal gøres. Når de sliber gulve, så starter de altid ud med en grovslibning af gulvet for at fjerne rester fra tidligere efterbehandling og rette eventuelle ujævnheder. Dernæst laver de en finslibning for at skabe en glat overflade og et flot resultat. Til sidst får gulvet en efterbehandling med det, du ønsker. 

GulvKanonen udfører gulvarbejde i hele Danmark, så uanset om du bor i Nyborg, København eller et helt tredje sted, så er de klar til at hjælpe dig. Her er der ingen faste priser, men i stedet kan du kontakte dem for et uforpligtende tilbud, så du får en løsning, der passer til lige netop dit gulv.