Få hjælp til kloakarbejde i Skive

27 October 2021
Astrid Pedersen
image

editorial

Bor du i eget hus har du selv ansvaret for kloakrørene på matriklen. Det er ikke alle boligejere som er opmærksomme på dette faktum. Og for at undgå grimme overraskelser er det en god idé hvis du skaffer kontaktoplysninger på en lokal autoriseret kloakmester.

Hvad laver en autoriseret kloakmester?

En autoriseret kloakmester kan hjælpe med alt det arbejde som har at gøre med kloak systemet tilhørende din grund. Hvor en VVS mands arbejde stopper, tager kloakmesteren over.

Du kan således få hjælp fra din lokale kloakmester hvis det eksempelvis lugter mærkeligt fra afløbet i badeværelset og dette ikke skyldes tilstopning af rørene inde i huset. Faktisk er det ret vigtigt at du hurtigst muligt får kontakt til en autoriseret kloakmester hvis dette er tilfældet, da den dårlige lugt kan skyldes skader på kloak systemet.

Hvor kan jeg finde en dygtig autoriseret kloakmester i Skive?

Er du bosiddende i Skive eller nærmeste omegn kan du altid tage kontakt til Poul Jensen Entreprenør. Poul Jensen Entreprenør er autoriseret kloakmester og har igenne mange år hjulpet bolig ejere i Skive med at reparere, efterse og ombygge kloak systemer.

Poul Jensen Entreprenør kan hjælpe dig med alt det arbejde som hidrører fra de kloakrør som løber under din matrikel samt diverse andre elementer. Ønsker du for eksempel at få nedlagt en faskine eller et omfangsdræn som kan forhindre regnvand i at ødelægge husets fundament eller oversvømme din kælder kan Poul Jensen Entreprenør hjælpe med såvel planlægning som implementering af dette tiltag.

Poul Jensen Entreprenør forestår også gerne etablering af eksempelvis regnvands separatorer som adskiller spildevand og regnvand og dermed bidrager til såvel et bedre vand miljø som større sikkerhed omkring din bolig. Og så kan du selvfølgelig altid få hjælp til akut opståede nødsituationer, for eksempel i forbindelse med et beskadiget eller tilstoppet kloakrør.

Du kan kontakte Poul Jensen Entreprenør via virksomhedens hjemmeside poul-jensen.dk