Få meget køreglæde for pengene

15 February 2019
Søren Black

editorial

Folkevognens populære lillebror

Det vakte opsigt, da tyske Volkswagen i 2011 lancerede en lillebror i form af minibilen VW Up. Denne bil var som skabt til det danske bilmarked, hvor høje afgifter i mange år har betydet, at mindre biler foretrækkes. Danskerne tog i den grad den lille VW Up til sig, hvilket betød, at den blev kåret til årets bil i 2013. Med en VW Up får du rigtig meget bil og køreglæde for pengene. Bilen har et lavt brændstofforbrug, og en relativ lav indkøbspris, sammenlignet med andre biler. Det er klart, at der er nogle begrænsninger med en VW Up. Det er ikke i denne bil, at du smider tre unger på bagsædet og en stor klapvogn i baggagerummet. Til gengæld er VW Up en fantastisk bybil, da den er utrolig nem at komme rundt med, og det er heller ingen sag at få den parkeret. Hos Biltorvet finder du mange lækre biler, herunder også en VW Up.

Find din VW Up på nettet

Hos Biltorvet finder du Danmarks største online butik med salg af brugte biler. I det store biludvalg findes naturligvis også mange gode biler fra Volkswagen. Det betyder med andre ord, at du altid kan finde en lettere brugt VW Up og få alle fordelene fra den, bare til en noget lavere pris. Der er nemlig rigtig mange penge at spare på at købe brugte biler, der kun har kørt i en relativ kort periode. Er du samtidig på udkig efter en motorcykel, campingvogn eller en trailer, så er det også muligt at finde disse køretøjer hos Biltorvet.

Meget salg har givet et stort udbud

Er du på udkig efter en brugt VW Up, så er der gode chancer for, at du finder din drømmebil til en virkelig god pris hos Biltorvet. Da VW Up er en meget populær mikrobil, har forhandlerne solgt virkelig mange af dem de sidste par år. Det betyder, at brugtvognsmarkedet for denne lille bil er virkelig stort. Det store salg af VW UP har givet et meget stort udvalg af brugte modeller, der bare venter på, at du tjekker ind på Biltovet og finder dit kommende køretøj.