Få mere ud af Power BI med Power BI kurser

04 April 2020
Astrid Pedersen
Få mere ud af Power BI med Power BI kurser

Hvis du ønsker, at din Business Intelligence afdeling skal kunne levere de skarpeste analyser, baseret på omfattende og tilbunds gående research og præcise kalkyler, sørger du selvfølgelig for at medarbejderne har de rette kompetencer – og de mest optimale redskaber.

Har du valgt en løsning med Microsoft Power BI, går du ikke galt i byen. Microsoft Power BI integrerer problemfrit med resten af applikationerne i Microsoft Office pakken, hvilket gør det nemt for dine medarbejdere at arbejde med eksempelvis Microsoft Excel og Microsoft PowerPoint sammen med Microsoft Power BI. På den måde kan der arbejdes effektivt og målrettet med såvel data udtræk som med opbygning af præsentationer og rapporter.

Når du vælger Microsoft Power BI som dit Business Intelligence program, har du således sikret dig leverance af de mest præcise grundlag for såvel forretnings beslutninger som fremskrivninger på business siden.

Styrk din Business Intelligence afdeling med et Microsoft Power BI kursus København

Inden du ruller et omfattende program så som Microsoft Power BI ud i din Business Intelligence afdeling, er det selvfølgelig en rigtig god idé at sikre medarbejdernes kvalifikationer i forhold til anvendelse af programmet. Microsoft Power BI er et program som har så omfattende muligheder, at det vil være uretfærdigt at forlange af medarbejderne at de bare skal kaste sig ud i Microsoft Power BI og prøve at få det bedste ud af det på egen hånd.

Derfor anbefales det, at du forkæler medarbejderne med et spændende og udbytterigt Microsoft Power BI kursus, i løbet af hvilket de kan blive skarpe på de mange forskellige anvendelses muligheder og smarte features og funktioner i Microsoft Power BI.

Hos den københavnsk baserede kursus virksomhed 4D finder du et bredt udvalg af vel tilrettelagte Microsoft Power BI kurser som henvender sig til brugere på alle niveauer. Se dem alle på 4d.dk