Man kan lidt føle, at man går glip af de vigtigste nyheder omkring Danmarks største by, fordi man skal søge efter nyhederne af både de lokale og mere overordnede på mange forskellige medier.

Folk i provinsen brokker sig over, at mange nyheder drejer sig om København, men ofte forveksler de Christiansborg-politik med nyheder om København: det er to vidt forskellige ting.

De landsdækkede nyheder forklarer overfladisk, hvis der er sket noget, som knytter sig eller drejer sig om København, men det sker stadig på et overordnet plan.

Så er der lokaludsendelser på TV, men for det første er det svært for mange at finde disse kanaler, og desuden er det med at se gammeldags flow-TV ikke det store hit længere – og så er det begrænset, hvor vidt man kan komme omkring alle aspekter af København.

For selv de “mindre” bydele i byen kan have mange beboere, hvor der sker en hel masse, hvor man gerne som indbygger i København og det specifikke område, man bor i, gerne vil lære mere at kende om dette.

Ellers skal man til at tjekke mange forskellige hjemmesider, og det kan tage for lang tid, og holder man sig kun til de sociale medier, så læser man kun, hvad de andre tror, man vil læse om.

Løsningen kan være at tjekke København news, for her får du ikke bare de lokale og overordnede nyheder, men du får også de personlige perspektiver og får sat tingene i relief, så du kan få et nyt syn på ikke bare dig selv, men også det område du bor i.

Det er ikke mange nyhedssider, der kan blære sig af at fortælle både om det nærværende og overordnede, så du bliver opdateret, men hvor du samtidig får vendt emner, som ellers ofte er tabubelagt i det danske samfund anno 2019.