Find apotekervarer og kosttilskud på dit lokale apotek

24 August 2021
Astrid Pedersen

editorial

Måske kender du mestendels apoteket som et sted hvor du kan gå ned og hente den medicin som du har fået udskrevet på recept hos din læge. Men faktisk har apoteket mange andre kompetencer. Og det er ikke kun læge ordineret medicin du kan finde på dit lokale apotek – dette er nemlig også leveringsdygtig i såvel apotekervarer som kosttilskud og natur lægemidler.

Hvad er apotekervarer?

Apotekervarer er fælles betegnelsen for produkter som du kan finde på dit lokale apotek, og som ikke inkluderer håndkøbsmedicin eller kosttilskud. Det kan for eksempel være produkter til sårpleje, personlig hygiejne, prævention eller pleje af spædbørn.

Mange af disse varer kan godt købes andre steder, for eksempel i det lokale supermarked eller for visse typer apotekervarers vedkommende i kiosken. Men hvis du vil være helt sikker på at få apotekervarer i den bedste kvalitet bør du købe disse på apoteket. Her finder du også det største og mest varierede udvalg af produkter.

Du kan for eksempel finde mange forskellige typer plastre og bandage på apoteket som ikke findes andre steder. Og køber du produkter til din personlige pleje på apoteket, eksempelvis cremer, lotions eller salver, er du garanteret et produkt som er fri for overflødig kemi så som ftalater eller kunstigt tilsat parfume.

Find kosttilskud og vitaminer på apoteket

Det samme princip gør sig gældende for de vitaminer, mineraler og øvrige former for kosttilskud som du kan finde på dit lokale apotek. Køber du disse produkter på apoteket kan du være sikker på at de er 100% godkendt af de relevante myndigheder.

Det er også på apoteket du finder de mest virksomme natur lægemidler mod eksempelvis forkølelses symptomer, forstoppelse eller diarre.

Hvor kan jeg finde et godt apotek i Randers?

Dit lokale apotek i Randers hedder Randers Jernbane Apotek. Klik ind og læs mere på randersjernbane.apotekeren.dk