Find de smukkeste smykker i anerkendt smykkebutik

20 maj 2021
Astrid Pedersen
image

Når du er i markedet efter et smykke som skal gives væk som gave er det vigtigt at du foretager det rette valg. Ellers risikerer du at smykket blot får lov at ligge gemt væk i en skuffe de næste mange år, eller at det alligevel skal byttes.

Derfor bør du udelukkende gå efter smykker som holder en vis kvalitet, og som samtidig besidder en tidløs elegance som gør at de er gangbare i mange forskellige sammenhænge. Vil du være på den sikre side vælger du smykker fra kendte smykke designere. Og denne type smykker finder du i stort udvalg hos Bonell’s Smykker & Ure.

Hvem er Bonell’s Smykker & Ure?

Bonell’s Smykker & Ure er oprindeligt en familie ejet og drevet virksomhed med mere end 45 år på bagen. Foruden smykkebutik har Bonell’s Smykker & Ure eget ur værksted og et guldsmede værksted – og da begge indehavere er uddannede guldsmede har de de bedste forudsætninger for at fremstille og reparere smykker og ure.

Bonell’s Smykker & Ure har til huse i det københavnsk baserede stormagasin, og er samtidig til stede på nettet i form af en velassorteret online smykkebutik. Her finder du et stort udvalg af lækre smykker og ure fra brands så som Aqua Dulce, Blossom, By Birdie, byBiehl, Casio, Certina, Chros, Dulong, Festina, Garmin, Georg Jensen, Hugo Boss, Hultquist, Jaguar, Lacoste, Longines, Maanesten, Mads . Z, Maserati, Michael Kors, Ole Lynggaard, Oris, Pernille Corydon, REC, Ro Copenhagen, Seiko, Skagen, Stine A, Støvring og Tommy Hilfiger.

Samtlige brands kan stå 100% inde for de høje kvalitetsmæssige standarder når det kommer til såvel design som fremstilling af de enkelte produkter. Du går, med andre ord, ikke galt i byen når du køber smykker hos Bonell’s Smykker & Ure.

Du kan læse mere om Bonell’s Smykker & Ure, og finde det helt rette smykke i den online shop på bonells.dk.