Find en dygtig bedemand i Randers

29 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

De fleste mennesker, som har prøvet at miste en person de holder af, har følt sorg og fortvivlelse i forbindelse med dødsfaldet.

Savnet efter den afdøde kan være så overvældende at det føles nærmest handlingslammende. Man kan få en trang til at isolere sig fra omverdenen, trække stikket, og bruge nogle uger på at bearbejde sit tab.

Desværre forholder det sig som oftest således at ugerne efter et dødsfald kræver stor opmærksomhed, da der er mange praktiske opgaver som skal løses.

Den afdødes sidste hjem skal ryddes for indbo, og der skal styr på en masse papir arbejde. Arv og gæld skal gøres op, testamentet skal læses, og diverse bank konti, pensionsordninger og forsikringer skal afvikles. Og så er der selvfølgelig hele bisættelses arrangementet som skal sættes i stand.

Lad en lokal bedemand hjælp med begravelse eller bisættelse

Har du netop mistet en kæreste eller ægtefælle, eller en nært stående ven eller slægtning, har du nok ikke lyst til at føje stress til din sorg. Derfor er det en god idé at få professionel hjælp til alle de praktiske gøremål som relaterer sig til dødsfaldet.

En marskandiser kan hjælpe dig med rydning af dødsbo, og en advokat med speciale i arveret kan tage sig af fordeling af arv og gæld. Og din nærmeste allierede når det handler om forberedelse og afvikling af begravelse eller bisættelse er den lokale bedemand.

En bedemand kan hjælpe dig med alle de praktiske opgaver som hidrører fra dødsfaldet. Bedemanden er med dig hele vejen, fra indsendelse af dødsanmeldelse over begravelses forberedelserne og afvikling af ceremonien til booking af lokaler i forbindelse med afholdelse af gravøl frokost eller reception. Og din bedemand hjælper dig også gerne med udfærdigelse af dødsannonce.

Begravelsesforretningen Per Wraa – din bedemand i Randers

Klik ind på http://per-wraa.dk/ og kontakt din lokale bedemand i Randers.