Forevig øjeblikket med en personlig fødselsplakat

26 July 2019
Anne-Mette Hansen

editorial

Når baby lige er blevet født, er de fleste forældre helt overvældet og lykkelige. Og efter fødslen synes de fleste nok, at deres lille guldklump bliver alt for stor, alt for hurtigt. En god idé til at forevige det smukke øjeblik og tænke tilbage på fødslen og da baby var helt lille, er at få lavet en fødselsplakat. 

Fødselsplakat: navn, vægt, længde og fødested

En fødselsplakat består f.eks. af et super sødt motiv, der på en eller anden måde illustrerer barnets navn, vægt, længde og fødested. Der kan også være en kort, sød tekst, der beskriver barnet. 

Hvor kan du købe en fødselsplakat?

Hvor kan du så købe en fin, personlig fødselsplakat? Det kan du ved Sohu-shop. De har et stort udvalg af forskellige plakater med mange fine motiver som: elefanter med balloner, prins/prinsesse, bamser, giraffer, ugler og kaniner. Alle kommer i forskellige farver, så de enten passer til pige eller dreng. Du har derfor rig mulighed for at finde en plakat med den helt rette illustration, som du tænker vil falde i forældrenes eller barnets smag. 

Giv en fødselsplakat som gave 

Står du og tænker over, hvad du skal give i gave til de nybagte forældre eller som dåbsgave? En personlig gave er helt perfekt som barselsgave eller dåbsgave. Der er så mange, der giver sparkedragt og sutter – og det kan man altså få nok af! Baby vokser jo hurtigt. For forældrene er det derfor også utrolig dejligt, når venner og familie tager sig tid til at finde en personlig gave, som de kan få glæde af i mange år. En fødselsplakat er et oplagt valg. Det er et alternativ til at give ske, sparebøsse eller tallerken med indgraveret navn, vægt, længde osv. Fødselsplakaten kan være både sød og sjov.

Se de mange valgmuligheder ved Sohu-shop lige her: https://sohu-shop.dk/shop/foedselstavler-13c1.html