Forny din bolig med maling af træværk

05 December 2019
Anne-Mette Hansen

editorial

Mange moderne huse bygges i træ eller med træelementer som en del af bygningen. Flere ældre huse har også udhæng i træ. Hvor end du har træelementer på dit hus, så kræver det en vis vedligeholdelse at sørge for, at træet bliver ved at være pænt over tiden. Det skal faktisk males med jævne mellemrum. 

Gode råd til maling af træværk

Hvis du selv vil give dig i kast med projekt “maling af træværk”, så er der flere ting, som du skal overveje. 

1. Vælg den rette type maling 

2. Køb ordentligt udstyr (og lej evt. lift)

3. Sæt god tid af til projektet 

Det er vigtigt at få malet træværket. Det er ikke bare, for at det ser flot ud, men også så det modstår vind og vejr. Derfor skal det også gøres ordentligt, og det er for de fleste nok ikke bare et lille hyggeprojekt til weekenden. Det er hårdt arbejde, som kræver den rette ekspertise. En god idé er altid at hyre professionelle folk, der kan rådgive dig om og foretage malingen af dit træværk. 

Få professionel hjælp til maling af træværk

Malerkanonen er et malerfirma på Sjælland. De udfører alle slags maleropgaver på Sjælland og kan f.eks. hjælpe dig med maling af træværk. Det har de prøvet mange gange før. Derfor kan de også altid yde professionel rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit træværk trænger til at blive malet og hvordan det løbende skal vedligeholdes.

Når du vælger et håndværkerfirma til så stor en opgave, som det er at male træværket på din bolig, vil du helt sikkert også gerne kunne regne med pris, service og kvalitet. Det kan du hos Malerkanonen! Det vidner deres utrolig mange positive anmeldelser i hvert fald om. Og er du ikke overbevist, så siger deres tilfredshedsgaranti og 3 års garanti på alt udført arbejde vist det hele!

Læs mere om firmaet, og få et tilbud på maling af træværk.