Forny din stue med franske døre

29 July 2019
Anne-Mette Hansen
Forny din stue med franske døre

Har du brug for lidt fornyelse i dit hjem? Vil du gerne lukke af mellem din stue og spisestue? Så skal du overveje at få sat flotte franske døre i karmen mellem dine to rum. Det giver en god rumopdeling, et yderst elegant look og rig mulighed for et smukt lysindfald. 

Franske døre – hvorfor?

Hvorfor er det egentlig så populært at dele dine rum op med franske døre? Det er det blandt andet fordi:

– Døre med glas er flotte og elegante.

– Du kan dele rummene op, men stadig se ind i det andet rum.

– Du får lys ind i begge rum.

– Du kan veksle mellem at have et stort rum og 2 mindre rum. 

Hvordan vælger jeg de rigtige franske døre?

Du kan vælge mellem en del forskellige franske døre. Forskellen er ofte, hvor meget glas der er i dørene. Du kan købe døre med glas i hele døren, næsten i hele døren, i halvdelen af døren, eller lidt over eller under halvdelen af døren. Glasset er typisk delt op i små partier adskilt af trælister. Der kan enten være flere små partier eller enkle større partier med glas. Du skal også huske at måle din dørkarm op, så du får valgt franske døre med de helt korrekte mål. 

Hvor kan jeg købe franske døre?

Melholt’s handelscenter fører et stort udvalg af fine franske døre i høj kvalitet. De fås til mange forskellige mål og i mange forskellige modeller. Alle deres glasdøre fås med hærdet glas på 4 mm. Du kan se det store udvalg af franske døre lige her. 

Når du handler hos Melholt’s handelscenter får du altid god service og råd og vejledning omkring dit valg af indvendige døre. De forhandler både til private og til erhverv, og du kan afhente dine døre samme dag i butikken i Randers eller få leveret inden for 1-3 hverdage.