Førstegangskøber – få en boligpakke til en billig pris hos boligadvokaten

13 March 2018
admin
image

editorial

Som førstegangskøber på boligmarkedet kan det godt virke lidt uoverskueligt at skulle tage stilling til alle de dokumenter, som skal gennemlæses, før købsaftalen kan underskrives. Du skal desuden aftale en finansieringsplan med banken, så der er nok at forholde sig til. Familie og venner, der har erfaring med boligkøb, vil formodentlig give dig velmenende råd, men det du nok har allermest gavn af er at hyre en professionel boligadvokat. Derfor kan du med fordel søge efter billig boligadvokat pris online.

Hvad får du, når du hyrer en boligadvokat?

Boligadvokaten er din sparringspartner og 100 % på din side i modsætning til ejendomsmægleren, som er sælgers mand. Boligadvokaten kan give dig køberrådgivning og foretage en juridisk gennemgang af alle dokumenter, og når boligadvokaten har givet grønt lys, så kan du trygt underskrive købsaftalen. Det er mange boligkøberes mareridt at komme til at foretage et boligkøb, hvor det viser sig, at de ikke fik læst det med småt i kontrakten, eller at der er fejl og mangler i boligen, som ikke fremgik at tilstandsrapporten, og som ender med at koste dyrt. Der kan også stå ting i lokalplanerne, som har konsekvenser for din bolig fremadrettet. Som førstegangskøber er du endnu mere udsat, fordi du ikke har nogen erfaring med at læse alle disse dokumenter, og derfor er det supervigtigt, at du har en dygtig boligadvokat ved din side.

Overvej at købe en boligpakke

Hos en boligadvokat kan du købe forskellige ydelser til varierende priser. Men nogle boligadvokater tilbyder boligpakker til faste lave priser. Boligpakkerne er skræddersyet til forskellige typer af boligkøb, og en pakke indeholder gennemgang af alle dokumenter, skødeskrivning, tinglysning, refusionsopgørelse, korrespondance med bank, sælger og mægler samt køberrådgivning. Du kan eksempelvis læse mere om boligpakker hos eBoligadvokat.dk. Vil du gerne finde den billigste boligpakke, kan du sammenligne tilbud hos forskellige boligadvokatfirmaer over hele Danmark, og nu om stunder kan boligrådgivningen og sagsbehandlingen sagtens foregå online.