Gamere skal også have deres plakater

05 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Gamere har heldigvis fået den anerkendelse, som de fortjener, men vi kommer ikke udenfor, at hvis man skal karakterisere dem ved noget rent fysisk, så er det, at de sidder meget stille og benytter sig af de remedier, som der skal bruges til at game med.

Det vil sige, at de er meget stillesiddende, og de befinder sig enten på deres værelse, eller de er til stævne sammen med en masse med- og modspillere, hvor der kan være tilskuere til.

Så det handler om at sidde på ens plads og være koncentreret, om der er mange faktorer omkring en, der kan forstyrre end, eller der ikke er nogle.

Samtidig kan det også være rart at have noget, der kan inspirere en, når man er derhjemme, eller man bare gerne vil have indrette ens gamer-omgivelser til at passe til den måde, som man foretrækker det.

gamer plakater

Gamer plakater giver de rette omstændigheder

I den forbindelse kan man tale om gamer plakater, for det er bare kedeligt, hvis man har et værelse eller et træningslokale, hvor der ikke er noget på væggene.

Man kan argumentere for, at vedkommende alligevel kigger mere på skærmen, end man kigger på væggene og omgivelserne omkring personen.

Det er da også ganske rigtigt i langt de fleste tilfælde, men man skal også tænke på, at man nogle gange ser væk, og så vil man gerne have noget, der får en til at smile, eller som der kan motivere en.

Desuden skal man heller ikke underkende, at ens blik nogle gange kan flagre lidt væk, og man ser mere, end hvad man registrerer bevidst.

Derfor er det vigtigt, at man har nogle ting omkring en, som der kan være med til at give en modet, og som der måske siger noget om en.

Derfor går man ikke helt galt i byen med gamer plakater.