Genskab din sunde hud med den rette creme

24 June 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er din hud præget af uger eller måneder med for megen stress, for lidt væske, eller måske endda sygdom? Så bør du hjælpe den til at genfinde sin naturlige balance. Dette lyder måske nemmere sagt end gjort, men faktisk skal der ikke tages så drastiske midler i brug.

For at genskabe din sunde og smukke hud bør du sørge for at få rigeligt med væske, sund kost, afslapning og søvn. Og så bør du investere i en lækker fugtighedscreme.

Vælg en god og nærende fugtighedscreme

Måske er du bange for at få fedtet hud med en nærende fugtighedscreme. Men det skal du ikke være. En god fugtighedscreme vil nemlig hurtigt blive opsuget af huden og ikke ligge som en fedtet film oven på denne.

Så længe du sørger for at afrense huden grundigt men blidt inden påføring af din fugtighedscreme vil den blot få huden til at føles blød og behagelig. Du vil hurtigt kunne mærke hvordan din fugtighedscreme bidrager til hudens trivsel ved at indkapsle fugten samtidig med at huden tilføres næring.

I en fugtighedscreme som for eksempel Vitacreme B12 består denne næring i vigtige vitaminer og mineraler, her under vitamin B12 som spiller en vigtig rolle for hudens sundhed. Med en creme indeholdende vitamin B12 sikrer du at huden har de optimale betingelser for at regenerere, for eksempel oven på en solskoldning eller en irritation.

Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel Vitacreme B12 gør for din hud – og for dit generelle velbefindende. Vitacreme B12 er nemlig ikke blot en fugtighedscreme. Vitacreme B12 kan hjælpe dig ved tendens til rødme og irritation, og vil kunne dæmpe kløe og svie som ofte opstår når huden er dehydreret og dermed ude af balance.

Du kan læse mere om Vitacreme B12, og bestille Vitacreme B12 online via hjemmesiden vitacreme.dk.