Gør drømmene til virkelighed

28 July 2020
Pia Nielsen

editorial

Med et ikano bank lån behøver du ikke længere gå rundt med uforløste drømme – du kan få den motorcykel, du har gået og drømt om. Du kan tage på den drømmerejse, der er gode tilbud på lige nu, eller du kan få lidt mere luft i økonomien til alt det sjove…

 

Hvordan fungerer online lån?

Skrækeksempler på TV og hård konkurrence blandt låneudbydere har tvunget industrien af online lån til at simplificere processen med lån, så du på ganske kort tid kan have de penge på kontoen, som du ønsker at låne. 

Et online lån fungerer uden kontakt med bankrådgivere eller andre økonomiske medarbejdere. Du behøver ikke stille sikkerhed for et lån online, og du skal hverken afgive forklaring på, hvad pengene skal bruges til eller samle en masse dokumenter for at fremvise din økonomi. 

Online lån fungerer ved, at du vælger lånet, klikker på ansøg, godkender med dit NemID og afventer pengene på din konto. Så enkelt er det faktisk!

Tag et Ikano bank-lån online

For at kunne tage et online Ikano bank-lån skal du som hos de fleste online låneudbydere have en stabil økonomi, der sikrer, at du kan betale tilbage på dit lån hver måned. Du skal naturligvis være fyldt 18 år, have dansk statsborgerskab, og så må du ikke være registreret som dårlig betaler i eksempelvis RKI. Opfylder du kravene, er der ingen hindring for, at du kan låne online, når du har brug for det.

Måske er der tilbud på netop den kværn, du har haft kig på længe – slå til mens prisen er god og motoren varm! Måske har du endelig fundet den helt rigtige kombination af fly og hotel til din drømmerejse – køb rejsen, inden der er udsolgt! Eller måske er det lige nu, den store tandlægeregning skal betales eller den nye barnevogn skal købes…