Gør online handel endnu lettere

19 January 2020
Signe Hansen
Gør online handel endnu lettere

Du kender helt sikkert platformen. Og hvis du ikke selv har prøvet at handle der, så kender du højst sandsynligt nogen der har. Platformen er selvfølgelig DBA, Den blå avis som den hedder. Det var oprindelig en avis, der fungerede som markedsplads, hvor man kunne sælge sine brugte ting videre, og hvor man kunne købe nyt. Det startede som en trykt avis i 1981 og blev 14 år senere i 1995 lanceret online.

Hos Hvad-koster-det.dk får du et stort overblik over Den blå avis, både hvad historien angår, men også hvilke services, tilbud og smarte samarbejdspartnere, der er, når du vælger at handle online.

Hvis du for eksempel vil købe et nyt møbel på Den Blå Avis, kan det være en udfordring at skulle hente og fragte det selv. Her er hjemmesiderne, Pakke.dk og fragtopgaver.dk til en utrolig stor hjælp. Når du har købt noget kan du altså få leveret det direkte til døren via tredjemanden. Det er nemt, praktisk og du behøver ikke at røre en finger.

Fragtopgaver.dk fungere ved, at du går ind og udfylder en formular på deres hjemmeside. Så vil du modtage 4 uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få leveret det du har købt på DBA.dk. Det er en win-win situation, fordi fragtopgaver.dk udnytter den ledige kapacitet, som mange vognmandsfirmaer har, når de alligevel fragter varer og materialer på tværs af landet. På den måde er du også sikret, at dine varer er i professionelle og sikre hænder. Modtager du et tilbud, som du synes om, så aftaler du blot afhentnings- og leveringssted med personen, der skal fragte dine ting, og så er der ikke andet end at læne sig tilbage og vente på, at dine ting bliver fragtet lige til din dør.

Samarbejdet mellem pakke.dk, DBA.dk og fragtopgaver.dk er altså nem, hurtig og pålidelig online handel.