Gulvafslibning er din vej til et flottere gulv

29 June 2020
Anne-Mette Hansen

editorial

Drømmer du om flotte gulve? Men ser det gamle trægulv bare ret slidt ud? Så er der heldigvis en effektiv løsning på problemet. Uden at det skal være alt for dyrt, og uden at du skal investere i et helt nyt gulv. Du kan nemlig vælge at få foretaget en professionel afslibning af dit gulv. Men hvad koster det egentligt? Og er en afslibning nok? Eller skal du også have afhøvlet gulvet? Læs med her og bliv klogere på, hvordan dit gulv bør behandles for at blive som nyt igen.

Sådan bør dit gulv behandles

Hvis dit gulv har meget dybe ridser, en meget ødelagt overflade eller hvis det er fuldstændig skævt, så kan afhøvling af gulvet rette op på dette. 

Er gulvet derimod blot en smule ridset i overfladen og har det måske nogle små mærker eller genstridige pletter, så kan du ofte nøjes med en slibning af gulvet.

Efter begge behandlinger bør gulvet efterbehandles, f.eks. med lak, lud eller olie.

Gulvafslibning priser – hvad koster det?

Hvad koster det at få dit gulv behandlet af professionelle folk? 

Der findes utrolig mange virksomheder, der tilbyder professionelle gulvservices. Et af dem er DBF Gulvafslibning-priser.dk – dette firma har mere end 20 års erfaring i branchen. De ved derfor, hvad de laver. De kan altid give dig et godt råd, om hvordan netop dit gulv bør behandles.

Hvad det konkret skal koste, kommer meget an på:

– Hvor stort dit gulvareal er

– Hvilken type gulv du har

– Om gulvet både skal afhøvles og slibes

– Hvilken efterbehandling gulvet skal have

Det bedste du kan gøre, er derfor at kontakte firmaet for at få et tilbud på netop din gulvopgave. Så kan du også få rådgivning til, hvilken behandling der giver mest mening. 

Læs meget mere om gulvafslibning her, og få et tilbud på netop din opgave!