Haveservice og fliserens i Køge

31 maj 2021
Astrid Pedersen

Er du ked af dine mosgroede og algeplettede fliser i indkørslen eller havegangen eller på din terrasse? Så bør du alliere dig med et haveservicefirma, som kan hjælpe dig med en effektiv fliserens.

Kan jeg ikke selv rense mine fliser?

Mange haveejere vælger at investere i en højtryksspuler for selv at rense fliserne for alger, mos og flisepest, som er det populære navn for lav.

Dette kan dog ikke anbefales. Hvis du ikke ved hvad du laver kan du nemlig hurtigt komme til at ødelægge skallerne på fliserne. Det betyder nemlig at de bliver mere porøse, og dermed mere modtagelige over for indtrængende væske samt ny alge eller mos vækst. Og om vinteren kan du hurtigt løbe ind i problemer i forbindelse med frostsprængninger.

I stedet bør du lade et haveservice firma som for eksempel Stecks Fliserens varetage rensning af dine fliser.

Hvem er Stecks Fliserens ?

Stecks Fliserens er et sjællandsk firma som har specialiseret sig inden for alle typer haveservice, her under fliserens. Hos Stecks Fliserens finder du udelukkende dedikerede og kompetente medarbejdere som kender deres ekspertise område og som ved hvorledes man udfører fliserens så det færdige resultat bliver både smukt og holdbart. Stecks Fliserens har mange års erfaring inden for såvel rensning som imprægnering og overflade behandling af fliser.

Når du vælger Stecks Fliserens til udførelse af haveservice eller fliserens i Køge, Roskilde. Ringsted, Gilleleje eller Holbæk kan du således roligt regne med et flot resultat i form af ensartede fliser i din havegang eller på din terrasse. Stecks Fliserens sætter en stor ære i at aflevere et stykke lækkert og fejlfrit udført arbejde, og varetager derfor alt hvad der hedder oprydning og rengøring i forbindelse dermed.

Lad Stecks Fliserens forestå fliserens og imprægneringer af fliserne, og du kan gå sommeren i møde med en smuk flise belægning. Læs mere på stecksfliserens.dk.