Hold selskab i smukke lokaler

29 October 2021
Miranda Denise Rendboe
image

editorial

Afhold et arrangement i smukke lokaler 

Hold dit næste selskab på Tornøes hotel, hvor du får serveret lækker mad, og der kan samtidig arrangeres overnatning på hotellet på nogle af de 59 værelser. Hotellet ligger i den lille Fynske havneby Kerteminde, og ligger lige ud til hav og fjord. Kerteminde er en lille by, hvilket gør det muligt for dine gæster nemt at gå en tur i de flotte omgivelser, hvilket også gør det lettere at have børn med, da de kan løbe og lege i den friske luft. 

De har lokaler i forskellige størrelser, om I er 200 mand eller 30. Der serveres lækker mad af de dygtige kokke med lokale råvarer, og alt er selvfølgelig hjemmelavet. Der kan afholdes bryllup, fødselsdag, familiefest, julefrokost, påskefrokost, brunchfødselsdag og meget mere.  

Brunch, buffet eller arrangement 

Af brunch kan der vælges mellem en champagnebrunch og Amandabrunch. Amandabrunch, navnet efter Amanda fra Kerteminde, består af pølser, frugt, bacon, aeg, croissant, skyr, pandekager, Arla Unikaoste, brød samt kaffe, the og juice. Champagebrunchen består yderligere af champagne, muffins, serranoskinke, laksemousse, specialiteter fra slagteren og endnu mere.  

Derudover findes der en Winzel buffet og en Tornøe buffet med lidt forskellige retter. Winzelbuffeten indeholder mørbrad, aeg, rødspætte, laks, Arla Unikaoste, kyllingetærte og endnu mere. Tornøe buffeten består også af rødspættefilet, derudover tunsalat, røget sild, Svendborgskinke samt hanerilette og listen fortsætter.  

Derudover har vi de forskellige arrangementmenuer, som kan bestå af 3-rettersmenu, det kan også inkludere velkomstdrink og vinmenu ad libitum under middagen. Den sidste mulighed indeholder også fri bar, natmad og likør. Johannes Larsen arrangementet består blandt andet af laks, kylling, kammuslinger, oksemørbrad, dyrefilet og desserterne gateau Marcel, panna cotta, gammeldags rugbrød og Unika oste. Fritz Syberg arrangementet består blandt andet af den klassiske rejecocktail, ølbraiseret svinekæbe og chokolademousse.  

Til arrangementerne er du velkommen til selv at medbringe en kage. Ønsker du et arrangement i smukke omgivelser, med lækker med og god service, så gå ind på https://tornoeshotel.dk/selskaber/ og tag et kig på mulighederne.