Hvad er sandwichelementer?

16 December 2019
Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du ønsker at bruge betonelementer til en facade på det byggeri, du står med, så er der alle gode grunde til at gøre det. Betonelementer er nemlig effektive og tidsbesparende elementer at inddrage i sit byggeri. Det gælder især, hvis man får speciallavet sandwichelementer. Sandwichelementer er særligt ideelle til en facade. De består af en bagplade som er den bærende plade, en del som er isolerende og dernæst en forplade. Et sandwichelement gør dig særligt godt som et facadeelement til et byggeri, hvor man ønsker at få leveret de færdige dele, som hele bygningen facade skal bestå af. 

Sandwichelementer er derfor også en effektiv måde at komme godt i mål med ens byggeprojekt på. Med sandwichelementer kan man naturligvis få dem lavet i præcis de mål, som man skal bruge. Dernæst kan man også få dem lavet i forskellige strukturer og overflader, så de giver byggeprojektet det udtryk, man samlet set ønsker. 

Det er dog ikke uvæsentligt, at man vælger en erfaren og dygtig leverandør, når man skal have lavet disse elementer. Man kan derfor med fordel alliere sig med en leverandør, som har den rette erfaring bag sig. Præfa er en af de virksomheder. De har arbejdet med betonelementer gennem de sidste 40 år, og leverer gode og solide løsninger til firma landet over. Deres forskellige elementer kommer altid gennem en kvalitetskontrol. På den måde er du også sikret, at du får et produkt, som sidder lige i skabet, og som kan holde i mange år frem. Hvis du ønsker at bruge sandwichelementer i dit byggeprojekt, så kan du med fordel forhøre dig hos Præfa omkring et uforpligtende tilbud. Du kan også høre deres måde at gribe et projekt an, så du er sikker på, at du også kan overholde de deadlines, som du har i din planlægning af byggeriet.