Hvad kan man karakterisere som badeværelesudstyr?

21 July 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

På ens badeværelse har man jo brug for forskellige ting, som man ofte kan købe på www.badogfliser.dk

Her skal vi derfor ikke tale så meget om, hvor i huset man vælger at have badeværelset, om man vil have flere, og hvordan indretningen skal være, men mere, hvad man egentlig skal bruge derude.

Dog kan de fleste nok være enige om, at der skal være hygiejnisk derude, og der skal helst ikke være for mange sager fremme, man ikke lige har brug for.

Det gør det både nemmere at gøre rent, men man slipper også for nysgerrige blikke, der ikke har brug for at vide, hvad man bruger af medicin, piller med videre.

Badeværelset er jo et meget personligt sted for dem, der bor der, men samtidig er det også et rum, som ens gæster gerne skal benytte sig af i løbet af et besøg – selv et af de mindre af slagsen.

Man kan ikke forestille sig et hjem uden et badeværelse.

Men hvad er så reelt badeværelsesudstyr, hvor andet måske er nødvendigheder, mens noget andet er nødvendigt grej?

For man skal jo have sådan noget som toiletpapir, som man jo ikke kan undvære, og man skal da helst også have en toiletbørste, hvorfor man formentlig godt kan kalde det sidste for badeværelsesudstyr.

Men stadig kan man jo mene, at langt de fleste hjem og dermed badeværelser har brug for den slags.

Dog kan man anføre sådan noget som makeupspejle med lys i som noget, der nok ikke er nødvendigt, men som er noget praktisk badeværelsesudstyr at have – specielt hvis man bor flere kvinder under samme tag.

Så er der sådan noget som nips, der mest er til pynt. Sjældent er der særligt meget plads på badeværelset til den slags, så enten skal man tage det frem, hvis man vil skabe en stemning, og ellers skal det yde et praktisk formål såsom at skabe en god duft derinde.