Hvad man egentlig kan ændre ved ens biler

14 October 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvad man egentlig kan ændre ved ens biler

Ejer man en del biler, så kan man få lyst til at rette dem til og tilpasse dem ens egne behov efter, hvad man ønsker ved disse biler.

Nogle mennesker ejer jo tiden, evnerne og materialerne til at fikse sådan nogle biler til ens lyster, hvor de mere ser en ny bil eller for den sags skyld en brugt, man har fundet på biltorvet.dk, som noget, der blot er et udgangspunkt, man kan tilpasse.

Visse personer går så helt grassat med, hvad de kan gøre med bilerne.

De ændrer praktisk talt det hele, så man står tilbage med en del, hvor der næsten ikke er noget originalt tilbage, og de har omdannet bilen så meget, at man næsten har brug for en ekstra tilladelse til at få lov til at køre i den igen på de danske veje.

Man kan være vild med at ændre udseendet på den ved at give den nye fælge, lys, en anden hornlyd og visse andre ting, mens interiøret forbliver det samme.

Andre er så besatte at ændre anlægget i den, fordi man er en stor musikentusiast, så det tydeligt skal fremgå, at man går meget op i lyd, hvorfor man indsætter både specielle højttalere og anlæg, der kan køre med bluetooth og flere indgange, så passagerer kan vælge musikken.

Så er der dem, som egentlig bare gerne vil have, at bilen ikke stråler for meget væk af noget, som man har lyst til at stjæle, men indvendigt kan der så være mange dyre dele med nyt antræk af læder, mahogni-belægning og meget mere.

Andre igen har så mange dele af biler i hele eller delvise størrelser, så de altid kan sætte en ny bil sammen som en anden doktor Frankenstein, hvorfor hjemmet kan begynde at ligne en bilkirkegård udenfor, men sådan er vi jo så forskellige.