Hvilket VVS-firma skal være dit næste?

19 August 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Har du VVS-udfordringer i din private bolig eller på din arbejdsplads, som du skal have hjælp til? Så findes der heldigvis en række forskellige VVS-firmaer rundt i landet. Det er naturligvis positivt, men det betyder omvendt også, at du kan komme på lidt af en opgave, når du skal finde et match til netop det, du søger hjælp til. 

For at gøre jagten efter det helt rette VVS-firma en smule nemmere, så finder du gode tips du kan følge herunder. 

Sådan vælger du dit næste VVS-firma

Gå med et firma som gør sig umage

Det er aldrig til at underkende, hvor vigtigt det er, at du kommer i hænderne af et VVS-firma, som gør sig umage. For uanset hvilket arbejde du skal have lavet, så vil den enkelte fagpersons indsats have meget at sige for, hvordan resultatet ender ud. 

Det kan naturligvis være svært at vurdere, hvorvidt et firma gør sig umage, før de er gået i gang ved dig. Du kan dog ofte få en fin fornemmelse af firmaets indsats og holdning, hvis du indleder en dialog med dem omkring din opgave. Læg f.eks. gerne mærke til hvor serviceminded de er, hvordan de virker til at værne om deres håndværk og hvilken indstilling du generelt oplever ved dem. 

Gå med et firma der før har arbejdet med din opgave

En anden faktor du kan vælge dit næste VVS-firma ud fra er, hvorvidt de før har arbejdet med det, du skal have hjælp til. Hvis du f.eks. ønsker at få installeret en varmepumpe, så gå gerne med en VE-installatør, da denne fagperson har særlig erfaring og viden med varme- og vedvarende energi. 

Kig dig om efter et lokalt firma 

En sidste ting du kan vælge dit næste VVS-firma ud fra er, at du går efter et lokalt firma. Så kan hjælpen nemlig være lige rundt om hjørnet: https://www.hybel-vvs.dk/