Hvor man kan stille Elektra espressomaskiner op i fællesarealer

31 May 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Før i tiden skulle folket blot have en kop sort kaffe, når de mødte inde på arbejde, eller der var frokostpause; på samme måde var kaffen af samme standard, når man skulle holde møde i firmaet: Kaffen kom nemlig fra den samme pose og brygningsmetode og ikke mindst maskine, fordi det bare var lettest på den måde.

Af samme årsag var den kaffe som regel også gratis, fordi det var en måde at holde sig vågen på arbejdet, specielt hvis man havde været tidligt oppe for at møde på arbejde, eller arbejdet var udmattende, så man skulle have noget at styrke sig på og holde sig vågen.

Derfor skulle man heller ikke brokke sig, når man fik gratis kaffen, men kvaliteten var decideret lav, og man glædede sig til at komme hjem til ens yndlingskaffe.

Manner, er der sket en udvikling siden dengang!

Elektra espressomaskiner sørger for god kaffe på arbejdspladsen

Kaffe er stadig en essentiel del af ens arbejdsplads, og man kan dårligt forestille sig en arbejdsplads uden mulighed for at få sig en kop kaffe – men udvalget er blevet større!

Man stiller nemlig større krav til kvaliteten og udvalget af kaffen, og de bønner er blevet hørt, hvorfor man blandt andet mange steder kan få espresso på ens arbejdsplads.

Her bør man stille den slags op i kantinerne eller områder, hvor alle kan komme til dem, hvis man ikke ligefrem har en person i kantinen, der laver kaffen til en, når man bestiller den – om man så skal betale for den eller ej.

Den slags kaffemaskiner ser man både i håndværkerfirmaer, på caféer og helt hen til kontorfirmaer, hvor folk går med slips og er i skjorte, der er næsten den diametrale modsætning til håndværkeren, men kravet til kaffen er stadig høj.

Derfor skal man vælge disse maskiner til formålet: https://kaffeexpressen.dk/produkt-kategori/espressomaskiner/elektra-espressomaskiner/.