Hvor ofte skal du booke tid hos din tandlæge i Næstved?

24 February 2021
Sara Mortensen

editorial

Hvor tit skal man egentlig tage til tandlæge? Mange har en tendens til at udskyde og aflyse deres tandlægetider, fordi det på en eller anden måde, er en uoverskuelig opgave. Læs med her og find ud af, om du får besøgt din tandlæge i Næstved ofte nok.

Der er ikke nogen regler for, hvor tit man skal tage til tandlæge. Dermed ikke sagt, at man bare kan aflyse sine aftaler til evig tid. Eller det kan man godt, men det kommer til at bide en bagi på et tidspunkt. 

Den ene aflysning kan ofte tage den anden. Det er et projekt, som man bare skal have overstået. Jo mere man aflyser, jo nemmere bliver det ofte at aflyse den næste aftale igen. 

Du kan spare penge ved at overholde dine tandlægetider

Hvis du også synes at det er et uoverskueligt projekt at tage til din tandlæge i Næstved, så er du ikke den eneste – uanset hvor din tandlægeklinik så er placeret. Det kan sågar ligge lige ved siden af dit hjem, og stadig være uoverskueligt. 

Hvis du overholder dine tandlægetider, så vil du kunne spare en masse penge på den lange bane. Det vil du, fordi eventuelle mundsygdomme, huller m.m. kan tages i opløbet. 

Hvis man går rundt med et hul i tanden og ikke får gjort noget ved det, så kan det ende i en rodbehandling, fordi nerverne i tanden bliver ødelagt – og det koster noget mere end bare at få lavet et simpelt hul. Hvis du allerede ved nu, at du har lidt ondt i en tand eller føler ubehag, så gør dig selv en tjeneste og få booket en tid med det samme: https://dltand.dk/. Jo hurtigere du får det gjort, jo mindre penge skal du af med! 

Du bør tage til tandlæge mindst 1 gang om året

Hvis du gerne vil være sikker på, at have en ren og sund mundhygiejne, så bør du besøge din tandlæge i Næstved mindst 1 gang årligt. Nogle gør det 2 gange årligt, fordi de godt kan lide at være på toppen af mundhygiejnen. Nogle elsker følelsen, når der er blevet fjernet tandsten. 

Hvis du begynder at gøre det 1 gang hver 2. år, så kan du pludselig går i 2 år med et hul i tanden, som meget vel kan udvikle sig til noget værre end bare et hul. Derfor bør du altid presse mindst en tandlægetid ind 1 gang om året.