Hvordan skal den drømmefanger hænge for at virke?

05 January 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Som begyndelse skal det nok nævnes, at det til en start handler om, at man skal tro på, at en drømmefanger virker, før den har nogen effekt.

Dog er der dem, der hårdnakket vil påstå, at en drømmefanger skam virker, hvis man anskaffer sig den rette af slagsen eller laver den efter nogle specifikke bestemmelser – hvorfor man så må håbe, man ikke bliver bundefanget, hvis man får den lavet.

Men der er ingen videnskabelig evidens for, at den skulle virke, men siden søvnen er så vigtig for en, og man måske ikke har haft held med andre metoder eller medicin til at sove, så kan løsningen måske blive en drømmefanger eller som et supplement til ens søvnkur.

Man kan jo så spørge, om der nogensinde er nogen, der er fri for mareridt eller altid drømmer fantastisk og sover igennem hver nat?

Det hører vel med til at være menneske, at man sover forskelligt fra gang til gang, og mareridt er måske en essentiel del af ens liv.

Ophæng den drømmefanger ordentligt og godt

Hvis vi så lige leger med på, at drømmefangeren skam gør en forskel, så er det også med at benytte den korrekt.

Det kan en given sælger nok forklare nærmere om, men vi kan da lige komme med nogle hurtige råd her.

Eksempelvis skal man hænge den med den rette side opad, og så bør man ikke hænge den, så man støder ind i den, eller så ens kat eventuelt vil forsøge at rive den ned.

Oplever man ikke den store forskel, så skal man måske prøve at hænge den lidt anderledes, men man må nok leve med, at den ikke ligefrem kommer til at passe ind i ens indretning hver gang, da den ikke er konstrueret til dette.

Duer den ikke godt nok, så skal du måske se at få udskiftet den drømmefanger til en bedre.