Hvis du elsker biler og ikke mindst en god pris på de biler, du kører i. For det er ikke nogen hemmelighed, at det er dyrt at være bilejer i Danmark – særligt hvis man vil købe en bil som helt ny. Vi har i Danmark nogle af de højeste afgifter på biler på verdensplan. Der er derfor heller ikke noget at sige til, at forskellige leasing løsninger er blevet populære, når man ikke er klar til at købe bil endnu, men gerne vil kunne gøre det mod en månedlig betaling. 

Hvad er flexleasing? 

Når man flexleaser, så har man en god mulighed for at spare penge på den dyre afgift, der er på biler. Man betaler nemlig en forholdsmæssig registreringsafgift. Det betyder, at registreringsafgiften er fordelt over den periode, hvor du leaser sin bil. 

Det man skal være opmærksom på ved flexleasing er, at man også hæfter for bilens restværdi, når ens lejeperiode er ovre. Det er naturligvis ofte mulighed for at forlænge ens leasing kontrakt, hvis ikke man ønsker at hæfte for restværdien lige med det samme. 

Hvorfor flexlease? 

Flexleasing er en rigtig god mulighed for at kunne køre i lidt dyrere biler, men til en mere attraktiv pris, end hvis du selv skulle købe bilen. Derudover så vælger mange også denne løsning, pga. besparelserne der er at hente på registreringsafgiften. Det er nemlig lige præcis registreringsafgiften, som gør det utrolig dyrt at være bilejer i Danmark. Men heldigvis er der andre muligheder for at få ens drømmebil til en attraktiv pris.

Man skal dog huske på, at man ved flexleasing selv står for de omkostninger, som måtte komme med bilen. Dette er nemlig ikke noget, som er en del af aftalen, når man flexleaser. 

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du læs mere om flexleasing på clos.dk