Inspiration til julegaven

25 October 2021
Steffen Petersen

editorial

Det er efterhånden blevet en fast tradition, det der julegaveræs. Forskellen på denne tradition og andre er dog, at traditioner plejer at være hyggelige og julegaveræset er for mange blevet en tradition, som blot skal overstås. Det er en ærgerlig tendens og vi vil forsøge at gøre julegaveræset sjovt igen ved at hjælpe dig med julegaverne. Så hvis du mangler inspiration til årets julegaver, så læs med her. 

 

 

1. Julegaven til faren, sønnen eller kæresten  

Vores første idé er en julegave, der primært henvender sig til manden – og selvfølgelig også kvinden, der skulle have denne interesse – der elsker at gå på jagt. Det er altid en god idé at give en gave, der viser, at du har tænkt over, hvad personen kan lide. Vi anbefaler derfor, at du køber en gave, der kan bruges på jagt f.eks. en ny hat, camouflagetøj eller en ny jagtkniv. Du kan finde meget mere inspiration på https://jagtogvildt.dk/ 

 

2. Julegaven til moren, datteren eller kæresten 

Det kan være endnu sværere at finde den perfekte gave til kvinden, særligt fordi der er så mange muligheder. Selvom man skulle tro, at flere muligheder gør processen nemmere, så kan det sagtens være omvendt. Vi vil derfor hjælpe dig lidt på vej. En ting, der næsten altid er en god idé, er et smykke. Det kan være en halskæde med et hjertevedhæng eller det kan være en ring med en lille diamant i. Du kan også vælge at få lavet et smykke med indgravering, hvor jeres navne står eller jeres kærestedato? Mulighederne er mange og vi er sikre på, at hun bliver glad for gaven. 

 

3. Julegaven til børnene

Børnene har sikkert mange ønsker, som du kan købe i Fætter BR og diverse legetøjsbutikker. Det er derfor nemt at købe gaverne til dem. Vi vil dog alligevel slå et slag for en anderledes gaveidé. Hvis du vil prøve noget nyt, så giv børnene en oplevelse. Det kan være en tur i Zoo, et weekendophold på en campingplads eller et filmmaraton derhjemme, hvor de bestemmer. Det er ikke altid, at budgettet er kæmpe stort og det kan derfor være en sjov idé at give kreative gaver, hvilket både gælder for gaver til manden, kvinden og børnene.