Køb din Hyundai Ioniq 5, mens der er kampagne på den

07 December 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du virkelig vil drage fordel af Årets bil 2022 – Hyundai Ioniq 5, så er det med at slå til, mens der er kampagne på bilen!

Kampagne kan lidt “oversættes” med, at man sætter fokus på bilen, men det er udelukkende til fordel for dig som potentiel kunde.

Det er her, man fremhæver en nye bil, og i dette tilfælde er det en Hyundai Ioniq 5, som er producentens nye elbil, som man gerne vil have et fremstød for.

Og det forstår man godt, når man ser på, hvad andre instanser udtaler om denne biltype og -model.

Her skorte det ikke på roserne, og derfor er den her Hyundai allerede kåret som årets bil 2022, selvom vi skrivende stund skriver 2021, men mon ikke at den profeti kommer til at holde stik.

Det er nemlig mange forskellige steder fra, at de rosende ord er afstedkommet, og disse plejer at have ret i deres påstande og forudsigelser.

image

Køb den Hyundai Ioniq 5 før din nabo!

I sådan en kampagneperiode kan det også være, at der er mulighed for at få lidt afslag i prisen, noget ekstraudstyr eller bare et godt tilbud på en forsikring.

Det betyder, at du både kommer til at køre i en langtidsholdbar bil, der peger ud i fremtiden, men at den også kommer til at give dig godter med i sækken, når du køber den i god tid.

Der er jo ingen grund til at vente, hvis du tror, at den så bliver billigere af den, for til den god er den måske ikke så miljøvenlig eller moderne med sin indmad, at den er langtidsholdbar på samme måde.

Og desuden skal man formentlig så også betale fuld pris for de andre ting, som man ville få billigere eller måske gratis, mens der er kampagne.

Så slå til nu, mens det kan betale sig!