Køb en brugt Tesla – det betaler sig

05 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

De fleste bilkøbere drømmer om en bil i luksus klassen. Er bilen samtidig miljøvenlig og bæredygtig er det bare helt perfekt. Og en sådan bil finder du i Tesla.

Få råd til en Tesla – køb bilen brugt

Hvis dine finanser ikke just rækker til en fabriksny Tesla kan du altid vælge at kigge i retning af det bugnende danske brugtvogns marked. Her vil du nemlig kunne finde et stort udvalg af de mest populære Tesla modeller til salg. Og køber du en brugt Tesla kan du få rigtig eget mere bil for pengene end hvis du anskaffer en helt ny model.

Lige som det gør sig gældende for alle andre biler er fabriksnye Tesla biler nemlig pålagt med høje afgifter når de sælges fra ny. Samtidig rasler værdien på en Tesla ned i løbet af de første tre til fem år. Det betyder at du faktisk kan erhverve dig en Tesla med få år på bagen til en brøkdel af nyprisen.

Hvor kan jeg finde en god brugt Tesla?

Hos Biltorvet finder du altid et stort udvalg af brugte biler til salg – her under de eftertragtede Tesla modeller. Uanset om du ønsker dig en Tesla Model 3, en Tesla Model S, en Tesla Model X eller måske en Tesla Roadster kan du finde hvad du søger hos Biltorvet.

De Tesla biler, du finder til salg hos Biltorvet, er alle i fin og køreklar stand. Du kan spare rigtig mange penge ved at købe en brugt Tesla frem for en spritny en af slagsen. Og vælger du at købe din nye brugte Tesla bil hos en af de til Biltorvet knyttede forhandlere kan du være sikker på at du får en bil med såvel sikkerhed som køre egenskaber helt i top.

Du kan læse mere, og se de mange annoncer for brugte Tesla biler til salg, på https://www.biltorvet.dk/bil/tesla/model-s