Kom de ømme områder til livs med en massagepistol

31 October 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Årh, du er lige øm et bestemt sted, eller du føler dig anspændt, du har myoser, du spænder i kroppen, eller du trænger bare til bedre blodcirkulation, have det bedre i kroppen og meget mere.

Vi skal passe på det tempel, som der er vores krop, for der er mange beviser for, at kroppen og sindet hænger sammen, så føler du dig det skidt i knoppen, kan det være fordi, din krop mistrives.

Det kan være i småtingsafdelingen, eller du trænger til den store omgang, hvor kroppen bliver tjekket efter fra top til bund.

Men lige for tiden er der bare et område, hvor du føler, at du trænger til noget massage et bestemt område.

Her kan en massagepistol være den rette løsning til dig, og bare rolig, den skyder ikke med skarpt!

En massagepistol lindrer på mange områder

Selvom vores bedre halvdel gerne vil massere os, så går der ikke længe, før man er for øm i kroppen til at fortsætte, eller også bliver det ikke gjort rigtigt nok eller godt nok på det ømme område.

Og hvem ejer lige en massagestol?

Det ville da også være for voldsomt, hvis man reelt bare lige har brug for at få løsnet op i et bestemt område i kroppen.

Og man gider så ikke betale sig for en tur hos en uddannet massør, og det hjælper jo lige vidt, hvis det er langt fra åbningstiderne, og du sidder derhjemme og har ondt i skulderen.

Det er her, en massagepistol kan komme dig til gavn!

Lige med skulderen skal du måske have assistance fra en anden til at hjælpe dig med at ramme rigtigt, men det er trods alt mindre krævende end at skulle få en anden til massere en.

Og ellers kan du bruge den ret mange steder på kroppen selv.

Læs blot indlæggelsessedlen, hvad den ikke kan hjælpe dig mod!